Opgelet! Tijdelijk andere kleedruimtes bij Twentebad

Het kan je niet ontgaan zijn. Ben je onlangs nog bij het Twentebad geweest, dan heb je vast gezien dat er flink wordt gewerkt aan de nieuwe entree van het bad. Vanaf zaterdag 6 juli worden ook de kleedruimtes gerenoveerd. Hou daarom rekening met overlast want de kleedruimtes gaan in één keer tegen de vlakte.

Misschien klinkt het onlogisch, waarom moeten die kleedruimtes nu juist in de zomer worden aangepakt? Het Twentebad wil al vanaf volgende week de kleedruimten aanpakken, omdat de weersomstandigheden in de maanden november en december een te groot risico vormen. Nu kan de doorlooptijd bovendien worden verkort tot 8 weken (aan het eind van het jaar zou dit 12 weken zijn)

Bij de oorspronkelijke planning zou de renovatie in twee delen worden aangepakt. Dit had weliswaar geleid tot minder overlast, maar wel voor een langere periode (ruim een maand) .

Waar kun je je nu omkleden?

Er komt een tijdelijke kleedruimte op het brede pad naast de glijbanen. Deze ruimte kan onder andere bereikt worden via het recreatiebad. Hier komen ongeveer 24 1-persoons kleedcabines. Daarnaast zijn de groepskleedruimtes in het sportbad vaker open voor de individuele zwemmers en worden er nog een aantal tenten als groepskleedruimte neergezet.

Of de tijdelijke ruimtes voldoende kleedruimte bieden, is voor het Twentebad lastig te voorspellen. De groepsruimtes zijn beschikbaar, maar wil je je echt alleen omkleden, dan kan het zijn dat je even moet wachten.

De laatste fase van de verbouwing van de verbouwing van het Twentebad is waarschijnlijk begin 2020 klaar.

Bron: indebuurt Hengelo

Ga naar de inhoud