Driewielfiets demodag

Mensen fietsen op een driewieler

Onlangs is nog in het nieuws geweest dat het aantal (eenzijdige) fietsongevallen is toegenomen. Zelf ooit nagedacht om over te stappen naar een driewielfiets, gewoon nieuwsgierig óf kent u iemand bij wie het fietsen op een tweewieler niet meer gemakkelijk gaat of veilig is?

In samenwerking met Brama2Wielers worden er vrijdag 22 september van 14:00 – 17:00 uur geheel vrijblijvend (gratis) en onder professionele begeleiding proeflessen aangeboden op de driewielfietsen van Tworby.

Wij zouden het zeer op prijs stellen wanneer u deze mail deelt met iedereen voor wie u denkt dat de driewieldag interessant kan zijn. Beroepsmatig of om andere redenen bent u uiteraard ook van harte welkom op de driewieldag. Kom gerust vrijblijvend langs voor meer informatie en een kop koffie!

Locatie: Nieuwe Kerkstraat 19, 7622 LG Borne.

De Tworby is hét hulpmiddel als u op zoek bent naar veilige en duurzame verlenging van uw mobiliteit! Dankzij de Tworby wordt het mogelijk om uw (elektrische) tweewieler om te laten bouwen naar een gestabiliseerde (elektrische) driewieler. Op deze manier kunt u uw eigen fiets blijven gebruiken, maar toch veilig de weg op! De Tworby is ook geschikt voor vrijwel elke fiets met elektrische trapondersteuning.

www.brama2wielers.nl  |  www.tworby.nl

Ga naar de inhoud