Bioscoop Hengelo krijgt een grote make-over

Bioscoop Hengelo

Movie Unlimited Bioscopen in Hengelo krijgt zijn lang verwachte make-over. Met deze verbouwing moet de bioscoop meer de ‘look and feel’ van Movie Unlimited Bioscopen krijgen; de kleine keten waartoe de bioscoop sinds mei van dit jaar behoort.

Hengelo – Maandag 16 september start Movie Unlimited Hengelo met deze grote verbouwing. De bar krijgt een flink upgrade, de foyer krijgt een nieuwe style – Art deco met een moderne twist, stoelen worden vervangen én de entree wordt verplaatst. Óók krijgt de Hengelose bioscoop een gloednieuwe 3D-RGB laserprojector. “Dit is de eerste in Twente! Met de best mogelijke beeldkwaliteit van dit moment”, vertelt directeur Otto van der Veen.

Ook worden in twee van de vijf zalen alle stoelen vernieuwd – hier komen moderne fauteuils, die het zitcomfort flink verbeteren. Daarnaast krijgt de bioscoop in alle zalen zogenoemde ‘Love Seats’; lekker knus met z’n tweetjes, met lover of friend, van een film genieten.

De bezoeker zal weinig merken van de renovatie. “Omdat we onze trouwe bezoekers niet teleur willen stellen zijn we gewoon geopend volgens de reguliere programmering. Ons actuele filmprogramma is terug te vinden op onze website”, vertelt Van der veen. Daarnaast houdt Movie Unlimited Hengelo haar bezoekers op de hoogte via hun website en social media. Ook geeft de bioscoop regelmatig een ‘Sneak Peak’ van de renovatie én staan er veel leuke (win)acties op het programma.

Neem je stoel mee

Twee van de vijf zalen worden tijdens de verbouwing compleet gestript. “Tijdens de laatste avondvoorstelling zoeken wij nieuwe eigenaren voor onze ‘oude stoelen’!” vertelt Van der Veen enthousiast. Koop een ticket voor de film en neem na afloop je eigen bioscoopstoel gratis mee naar huis; leuk voor in je eigen home cinema, als trendy kantooritem, of gewoon als pronkstuk in je huiskamer!

Eind oktober 2019 is de renovatie afgerond.

Bron: Hengelo’s Weekblad (opent in een nieuw venster)

Skip to content